Caliu Espai Editorial

cropped-cabecerawebcaliu11.jpg‘Fins que les lleones no tinguen les seues historiadores, les històries de cacera glorificaran el caçador’

Caliu: Significa ‘allò que ha quedat del foc’. L’herència del foc, de les lluites dels moviments socials. El projecte pretén ser allò que ha quedat de tota aquesta feina a mode de memòria escrita. A més, caliu significa ‘passió extingida aparentment’. Aparentment perquè pot tornar a cremar. I aquesta és un altre objectiu de Caliu: editar llibres que revisquen velles flames i també llibres crítics que cremen a les mans.

Espai: El projecte pretén ser un espai de trobada, de diàleg amb aquelles que treballen des de la base per construir un món més just. Creiem en l’escriptura col·lectiva i treballarem perquè els col·lectius dels moviments socials tinguen un espai per tal de donar a conèixer el seu discurs i la seua memòria.

Editorial: Perquè encara pensem que els llibres son una ferramenta útil per a fer-nos escoltar. Tot i això, apostem per introduir alguns canvis en la manera d’entendre una editorial. No volem que l’afany d’obtindre beneficis acabe per menjar-se el projecte i les idees i apostem per l’escriptura col·lectiva, tothom té coses interessants a dir i són més interessants encara si les diem de manera col·lectiva.

www.facebook.com/Caliu-Espai-Editorial

@Caliu_Editorial

caliuespaieditorial@riseup.net


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s