Campanya de subscripció Caliu Espai Editorial

Cartel suscripcions

 

Per què subscriure’t?

Caliu Espai Editorial pretén ser una eina de creació de discurs per als moviments socials. Un instrument editorial que contribuïsca a generar sabers des de la cultura popular, en català i amb voluntat transformadora de la realitat que vivim, ara i ací. Creiem que, per a fer front a aquest sistema socialment injust i mediambientalment insostenible que avantposa l’acumulació de capital a la reproducció de la vida, és fonamental crear i consolidar espais propis que treballen en la construcció d’alternatives al model hegemònic. Però, per a fer-ho possible, necessitem el teu suport. Amb la teua ajuda contribuiràs a fer possible el nostre projecte editorial, promocionaràs la lectura en català i la cultura popular i valors com el cooperativisme i l’assemblearisme.

Quins avantatges obtindràs?

Si et subscrius a Caliu Espai Editorial rebràs els quatre llibre que editem cada curs (de setembre a juny) per només 40 €. És a dir, t’estalviaràs 8 euros com a mínim a l’any (ja que els nostres llibre tenen un preu mínim i al voltant de 12 €). També rebràs gratuïtament les publicacions extra que editem durant el curs i el llibre que tries entre els publicats els cursos anteriors. A més, t’enviem gratuïtament els exemplars a casa.

 

Subscripció conjunta Caliu Espai Editorial i La Repartidora:

Què és La Repartidora?

La Repartidora va obrir les portes al desembre del 2014 a Benimaclet (València). Som un projecte col·lectiu basat en el cooperativisme, l’autogestió i l’economia solidària. El nostre espai és llibreria i tenda associativa, alhora que ens dediquem a la formació i la recerca social, així com al disseny i la comunicació. Per a sostenir-nos fem una crida a la implicació de molta gent a diferents nivells. Amb la intenció de ser un projecte útil i profitós per als moviments socials, la cultura crítica i l’educació popular, partim d’una certesa: no volem esdevenir una empresa de serveis, ni un comerç convencional.

Entenem que per bastir La Repartidora la cooperació entre persones permet multiplicar l’intercanvi de coneixements, l’aprenantatge mutu i es converteix en un potent factor de renovació. Des d’aquesta punt de partida la vessant associativa de La Repar, a més d’oferir una sèrie d’avantatges econòmiques, ens possibilita abordar projectes de major abast social. Els nostres esforços, recursos i capacitats demanden un creixement de la base econòmica per amplificar la incidència social i l’assoliment de nous objectius. Soles no podem, juntes sí.

 

Avantatges de la subscripció conjunta:

Amb la subscripció conjunta, a banda dels avantatges que obtindràs per donar suport al projecte Caliu Espai Editorial, gaudiràs d’un 5% de descompte en llibreria i 10% en samarretes i altres productes de la tenda associativa, un 33% de descompte en activitats de formació i preus especials en els serveis de recerca, disseny i comunicació. Tot per només 65 €!

Formulari


Deixa un comentari